رویا چیست؟
تقریبا یک سوم دوران زندگی ما در خواب سپری می گردد. خوابیدن از دیدگاه علمی، پدیده ای ضروری است که به سم زدایی بدن و بازیابی انرژی از دست رفته در ساعات بیداری کمک می کند. اما آیا تا به حال برایتان جای سوال بوده است که در طی این فرآیند طبیعی چرا رویا می بینیم؟ و اصلا رویا چیست؟
از دیدگاه بیبیرویا، خوابهای ما سناریویی از اتفاقات متعدد هستند که با چشم درون شاهد آن هستیم چرا که قوه بینایی ما در این حالت غیرفعال است.
گاهی اوقات این سناریو را به یاد می آوریم گاهی خیر اما در هر صورت همه ما در زمان خواب، شاهد آن هستیم هرچند به خاطر نیاوریم. بیشتر اوقات داستانهایی که در دل این فیلم وجود دارد ساخته و پرداختهي نگرانیها، مشغلهها و کمبودهای ماست اما گاهی اوقات جنس آنها کاملا فرق می کند.
همانطور که هر فردی ممکن است تجربه کند، گاهی اوقات هنگام خواب دیدن در فضایی قرار میگیریم که با فضای سایر خوابها کاملا متفاوت است و حس میکنیم پیام هایی بامعنا برای ما دارد. این خوابها رویای صادقه نامیده میشوند که نشانه های آن در این مطلب ذکر شده است و از دیدگاه بیبیرویا، منشا آنها سیگنالهای آگاهی خاصی هستند که از بالا به ما مخابره شده و در واقع نوعی الهام محسوب می شوند. سناریوی رویاهای صادقه در واقع ماحصل امواج آگاهی راستینی است که در جهان هستی پراکنده شده و گاهی اوقات حتی در بیداری نیز تحت عنوان حس ششم با آن مواجه میشویم و دریافت آن بستگی به شرايط و مجوزهاي خاصي دارد.
بیبیرویا با استفاده از تجربیات و مطالعات طولانی مدت خود در این زمینه به بينندگان روياهاي صادقه کمک میکند این سیگنال ها را رمزگشایی و تفسیر کنند.